espa logo

Wordplay

Μάθετε περισσότερα

Η Wordplay, είναι το γλωσσικό πόνημα της Μαίρης Κυριακοπούλου,, M.sc. Η Μαίρη είναι εκπαιδευμένη διερμηνέας συνεδρίων και επίσημη μεταφράστρια η οποία, μαζί με την ομάδα της που αποτελείται από επαγγελματίες διερμηνείς και μεταφραστές, έχει ως στόχο την παροχή των βέλτιστων λύσεων για τις γλωσσικής φύσεως ανάγκες σας!

Είτε πρόκειται για υπηρεσίες διερμηνείας,, μετάφρασης, ή κειμενικής επεξεργασίες,, η Μαίρη και η ομάδα της θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα.

Η Wordplay, παρέχει με επιτυχία υπηρεσίες διερμηνείας,, μετάφρασης, και κειμενικής επεξεργασίας, υψηλής ποιότητας από το 2008, με απόλυτο επαγγελματισμό, αυστηρή εχεμύθεια και τον μεγαλύτερο σεβασμό προς τον πελάτη, αλλά πάνω απ’ όλα, με βαθύτατη αγάπη για τις γλώσσες και τους πολιτισμούς!

Μέλος της peempiip logo

Η PEEMPIP είναι μέλος τωνfit logo & eulita logo

Υπηρεσίες

Διερμηνεία - Μετάφραση - Επιμέλεια/Διόρθωση

Διερμηνεία

Η Διερμηνεία αφορά αποκλειστικά την προφορική επικοινωνία : πρόκειται για την απόδοση ενός μηνύματος από μία γλώσσα σε μια άλλη, με αβίαστο και φυσικό τρόπο, όσο αυτό είναι εφικτό, υιοθετώντας το ύφος, τον τόνο και τις πεποιθήσεις του ομιλητή και ομιλώντας στο πρώτο πρόσωπο. Οι διερμηνείς είναι εκεί ώστε η συνεδρίαση, η συζήτηση, η επαγγελματική διαπραγμάτευση να διεξαχθεί απρόσκοπτα, όπως θα συνέβαινε αν όλοι οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούσαν την ίδια γλώσσα. Λόγω των υψηλών απαιτήσεων συγκέντρωσης οι διερμηνείς εναλλάσσονται κατά περίπτωση κάθε 20-30 λεπτά.

Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι οι γλώσσες είναι ζωντανοί οργανισμοί και συνεχίζουν να εξελίσσονται και να επεκτείνονται, προκειμένου να καλυφθούν οι πιο απροσδόκητες ανάγκες επικοινωνίας μας. Ως εκπαιδευμένοι διερμηνείς, η Μαίρη και η ομάδα της συνεχώς εξασκούν τις δεξιότητές τους και να προσπαθούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, μένοντας ενήμεροι με όλες τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της διερμηνείας, προκειμένου να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε πελάτη. Ένας εξειδικευμένος διερμηνέας μπορεί να γίνει ο προσωπικός σας μεσολαβητής σε επαγγελματικές συναντήσεις, ραντεβού, ενημερώσεις, τηλεφωνήματα, διαβουλεύσεις, συνεντεύξεις και συνέδρια.

Υπηρεσίες Επαγγελματικής Διερμηνείας: Ταυτόχρονη διερμηνεία, Διαδοχική Διερμηνεία, Διερμηνεία Συνεδρίου, Διερμηνεία Liaison, Διερμηνεία Συνοδείας για Επιχειρηματίες, Ψιθυριστή διερμηνεία.

Μετάφραση

Η Μετάφραση αφορά αποκλειστικά το γραπτό λόγο. Ορίζεται ως η διαδικασία με την οποία το μήνυμα της γλώσσας-πηγής μεταφέρεται στη γλώσσα-στόχο με τον πιο ακριβή τρόπο, όσον αφορά το νόημα και το ύφος. Ο σκοπός της μετάφρασης είναι να μεταδώσει το ίδιο μήνυμα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό που επιτρέπεται από τους φυσικούς περιορισμούς της κάθε γλώσσας, όπως η γραμματική, η σύνταξη, οι ιδιωματισμοί κάθε γλώσσας και φυσικά το συγκείμενο.

Σύμφωνα με τα λόγια του μυθιστοριογράφου και Νομπελίστα Günter Grass, "Η μετάφραση είναι αυτή που μεταμορφώνει τα πάντα, έτσι ώστε να μην αλλάξει τίποτα". Δεν πρόκειται απλώς για τη μεταφορά λέξεων από τη μια γλώσσα στην άλλη, αλλά την απόδοση νοήματος σε μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα. Η Wordplay μπορεί να το κάνει αυτό για σας! Επιπλέον, όλες οι μεταφράσεις μας πιστοποιούνται νομίμως ως Επίσημες Μεταφράσεις από τη Μαίρη Κυριακοπούλου, απόφοιτη του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου (σύμφωνα με το Π.Δ. 169, ΦΕΚ 156, τόμος Α, 02/07/2002).

Η έξυπνη χρήση της τεχνολογίας και η συνεχής εκπαίδευση στον τομέα της μετάφρασης εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η Μαίρη και η ομάδα της είναι σε θέση να αναλαμβάνουν διαφορετικά είδη κειμένων, εγγράφων, πιστοποιητικών και ιστοσελίδων και να τα μεταφράζουν από και προς τα αγγλικά, τα γαλλικά και τα ελληνικά. Η μετάφραση μπορεί να παραδοθεί σε ηλεκτρονική ή σε έντυπη μορφή.

Όλες οι πληροφορίες, τα έγγραφα και τα στοιχεία αντιμετωπίζονται πάντοτε με την αυστηρότερη εμπιστευτικότητα και η Wordplay δεσμεύεται για τη διατήρηση αυτών των πληροφοριών, οι οποίες ποτέ δεν θα γνωστοποιούνται σε τρίτους.

Επιμέλεια - Διόρθωση

Πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία το κείμενο ελέγχεται για την συνοχή, τη γραμματική, το συντακτικό και τα ορθογραφικά λάθη. Ανεξάρτητα από το αν είστε φυσικός ομιλητής ή όχι, η Μαίρη και η ομάδα της μπορούν να ελέγξουν την ορθογραφία, τη γραμματική και το ύφος των κειμένων στα Ελληνικά και Αγγλικά.

Τιμές και τρόποι πληρωμής

Όλες οι μικρές λεπτομέρειες

Όσον αφορά στη μετάφραση, οι τιμές υπολογίζονται σύμφωνα με τον όγκο του έργου, το χρόνο παράδοσης, τη δυσκολία του και τον συνδυασμό γλωσσών.

Η τιμές για τη διερμηνεία υπολογίζονται ανά μέρα διερμηνείας, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διερμηνέων Συνεδρίων (International Association of Conference Interpreters).

Η αμοιβή μπορεί να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό ή λογαριασμό PayPal. Θα σας δοθούν αναλυτικές πληροφορίες. Μετά την ολοκλήρωση του έργου, θα σας αποσταλεί το τιμολόγιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ανάλογα με το μέγεθος και τη δυσκολία του έργου, μπορεί να χρειαστεί μια προκαταβολή ύψους 25%.

Επικοινωνία

Δεχόμαστε νέες εργασίες πελατών. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε

Συμφωνώ οτι τα προσωπικά μου στοιχεία θα χρησιμοποιηιούν για την επικοινωνία μας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Αποστολή

Στοιχεια επικοινωνιας

  • (+30) 694 298 8478
  • Wordplay